Regulamin szkolnego konkursu kolorowo na talerzu.

Konkurs przeznaczony jest dla uczniów klas I-III oraz IV-VIII

  1. Cele konkursu:
  • Zapoznanie uczniów z problematyką zdrowego odżywiania
  • Zachęcanie do podejmowania działań na rzecz własnego zdrowia
  1. Sposób przeprowadzenia konkursu:
  • Każda praca powinna być wykonana indywidualnie
  • Podaj nazwę przygotowanego przez ciebie dania
  • Składniki
  • Sposób wykonania
  • Dodaj zdjęcie gotowego dania
  • Całość umieść w programie WORD – układ strony poziomy (przykładowa praca w załączniku)
  • Koniecznie podpisz pracę imieniem i nazwiskiem oraz podaj klasę
  • Wyślij pracę na jeden z adresów zamieszczonych poniżej:

justyna.harajda@sp2sanok.pl

aleksandra.zoszak-piecuch@sp2sanok.pl

judyta.barc@sp2sanok.pl

monika.wieckowska-rycyk@sp2sanok.pl

  1. Miejsce i termin składania prac:
  • Prace należy wysyłać do nauczycieli  organizujących konkurs.
  • Prace przyjmowane będą do dnia 01.12.2021
  1. Kryteria oceny prac konkursowych:

Komisja będzie najwyżej oceniała prace:

– oryginalne, pomysłowe, zgodne z tematem,

– prezentujące temat w sposób interesujący i przyciągający uwagę,

– estetycznie wykonane.

  1. Rozstrzygnięcie konkursu:

Wynik konkursu zostanie opublikowany na stronie internetowej a najlepsze prace zostaną nagrodzone.

  1. Postanowienia końcowe:

Decyzja komisji oceniającej jest nieodwołalna. Przystępujący do konkursu uczestnik akceptuje postanowienia powyższego Regulaminu. Regulamin konkursu i jego wyniki będą dostępne na stronie internetowej szkoły. Akceptacja powyższego regulaminu wiąże ze sobą prawo do późniejszego wykorzystania prac. Prace nie będą zwracane uczestnikom konkurs i przechodzą na własność organizatorów. Przystąpienie do konkursu jest równoznaczne  z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych uczestników zgodnie z Ustawą  o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883).

przykładowa praca