Regulamin szkolnego konkursu kolorowo na talerzu.
Konkurs przeznaczony jest dla uczniów klas I-III oraz IV-VIII
- Cele konkursu:
- Zapoznanie uczniów z problematyką zdrowego odżywiania
- Zachęcanie do podejmowania działań na rzecz własnego zdrowia
- Sposób przeprowadzenia konkursu:
- Każda praca powinna być wykonana indywidualnie
- Podaj nazwę przygotowanego przez ciebie dania
- Składniki
- Sposób wykonania
- Dodaj zdjęcie gotowego dania
- Całość umieść w programie WORD – układ strony poziomy (przykładowa praca w załączniku)
- Koniecznie podpisz pracę imieniem i nazwiskiem oraz podaj klasę
- Wyślij pracę na jeden z adresów zamieszczonych poniżej:
justyna.harajda@sp2sanok.pl
aleksandra.zoszak-piecuch@sp2sanok.pl
judyta.barc@sp2sanok.pl
monika.wieckowska-rycyk@sp2sanok.pl
- Miejsce i termin składania prac:
- Prace należy wysyłać do nauczycieli organizujących konkurs.
- Prace przyjmowane będą do dnia 01.12.2021
- Kryteria oceny prac konkursowych:
Komisja będzie najwyżej oceniała prace:
– oryginalne, pomysłowe, zgodne z tematem,
– prezentujące temat w sposób interesujący i przyciągający uwagę,
– estetycznie wykonane.
- Rozstrzygnięcie konkursu:
Wynik konkursu zostanie opublikowany na stronie internetowej a najlepsze prace zostaną nagrodzone.
- Postanowienia końcowe:
Decyzja komisji oceniającej jest nieodwołalna. Przystępujący do konkursu uczestnik akceptuje postanowienia powyższego Regulaminu. Regulamin konkursu i jego wyniki będą dostępne na stronie internetowej szkoły. Akceptacja powyższego regulaminu wiąże ze sobą prawo do późniejszego wykorzystania prac. Prace nie będą zwracane uczestnikom konkurs i przechodzą na własność organizatorów. Przystąpienie do konkursu jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych uczestników zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883).